Runi na meti Parižana?


Runi je tek potpisao novi ugovor. Nije prošlo ni nekoliko meseci, a ostrvski tabloidi ga već sele iz kluba. Tvrde da je Van Gal problem, a da je PSŽ rešenje.
Runi je ovog proleća potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Junajtedom, ali već tokom leta stvari bi mogle značajno da se zakomplikuju, a Runi bi mogao da završi u Parizu.

Ostrvski tabloidi su krenuli sa spekulacijama već posle prve najave da bi Van Gal trebao da bude novi menadžer Mančester Junajteda. Holanđanin je fan svog zemljaka Van Persija i upravo njega želi da postavi za predvodnika, pa možda čak i kapitena u "svom" Junajtedu.

Po Daily Mail-u, PSŽ je spreman da ponudi 35 miliona funti za Runija, a Van Gal bi mogao da prihvati tu ponudu kako bi napravio mesta za svoje igrače na Old Trafordu.

Sa druge strane, Junajted je potpisivanjem novog ugovora sa Runijem došao u situaciju da može da definiše cenu, što nije mogao dok je Runi bio na pragu poslednje godine ugovora. Ferguson se svakako ne bi opirao ideji o prodaji igrača sa kojim je bio u sukobu.

Sigurno je da će narednih dana odlazak Runija biti povezivan i sa dolaskom Kavanija.

Hoće li biti nešto od ove priče saznaćemo tek kad pravi prelazni rok počne, tj tek kad Van Gal preuzme ključeve svoje kancelarije na Old Trafordu.

Nema komentara:

Objavi komentar