Gigs: Ne ide nam na Old Trafordu


Privremeni menadžer Mančester Junajteda Rajan Gigs rekao je nakon poraza od Sanderlenda (1:0) da je protivnik u dobroj formi i da je stvarao bolje šanse.

Mančester Junajted trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli i ima 60 bodova, dok je Sanderlend na sedamnaestom mestu sa 35 bodova.

“Nismo dobro igrali, to znaju i igrači. Prednost Sanderlenda je u tome što su u dobroj formi i stvarali su bolje šanse tokom celog meča”, izjavio je Gigs.

Sanderlend je u poslednjih pet mečeva zabeležio četiri pobede i jedan remi, i to nakon što u prethodnih deset mečeva nije ostvario pobedu.

“Propustili smo između pet i deset dobrih pokušaja da dođemo do šesnaesterca protivnika i ako to uradite u Premijer ligi, bićete kažnjeni. Postoji neki problem kada igramo na Old Trafordu od početka sezone i to moramo da ispravimo”, dodao je Rajan Gigs.

Rajan Gigs je, posle otpuštanja menadžera Mančester Junajteda Dejvida Mojsa, proglašen za privremenog menadžera tog kluba.

“I dalje ne mogu da kažem ništa o tome ko će biti sledeći menadžer našeg tima. Želim da se koncentrišem samo na mečeve koji nas očekuju. Kvalitet je i dalje tu, u svlačionici. Treba ga samo pokazati na terenu”, zaključio je Gigs.

Mančester Junajted će i u sledećem kolu igrati na Old Trafordu gde će dočekati Hal Siti, a utakmica je u utorak od 20 sati i 45 minuta.

Izvor: B92

Nema komentara:

Objavi komentar