Van Gal traži 200 miliona od Junajteda?!


Holandski stručnjak traži ogromna finansijska sredstva za potpuno renoviranje ekipe. Hoće li mu Glejzeri izaći u susret?
Čini se da je dolazak Luja Van Gala na klupu Mančester Junajteda maltene gotova stvar i da je samo pitanje trenutka kada će to biti ozvaničeno, a iz dana u dan pojavljuju se nove informacije o njegovim željama i zahtevima vezanim za 'Crvene đavole'.

Rejmond Verheijen, holandski trener, u nekoliko navrata komentarisao je vođenje kluba od strane Dejvida Mojesa, kvalitet njegovih pomoćnika i istakao je da su treninzi 'praistorijski'. Kako je njegov prijatelj Van Gal sada blizu preuzimanja Junajteda, Verheijen je ponovo svojim komentarima dospeo u žižu javnosti.

On tvrdi da će njegov sunarodnik od čelnika Mančester Junajteda tražiti 200 miliona funti kako bi u potpunosti renovirao ekipu.

"Van Gal je poznat kao graditelj. On voli da krene od nule. Smatram da bi bio savršen za Junajted."

"Dobra stvar je što Junajted nije puno trošio prethodne godine, jer bi to značilo da Van Gal mora da radi sa puno igrača koje nije lično doveo."

"Po onome što sam čuo, za transfere će zahtevati sumu od oko 200 miliona funti."

"Da su čelnici Junajteda dobro 'uradili domaći', nikada ne bi doveli Mojesa. Vođenje jednog takvog kluba je puno drugačije od posla u Evertonu." - objasnio je Verheijen.

Da li će 200 miliona funti biti dovoljno za renoviranje Junajteda? Hoće li Van Gal u tome uspeti?

Nema komentara:

Objavi komentar