Ferguson opet bira menadzera!?


Engleski mediji donose informaciju da će odluku o novom menadžeru Mančester Junajteda i nasledniku Dejvida Mojesa ponovo doneti Ser Aleks Ferguson!

Nakon što nije uspeo iz prvog puta, Fergi će dobiti priliku za popravni.

Naime, poznato je da je upravo Ser Aleks predložio Dejvida Mojesa, da je Škota direktno on doveo sa Gudisona, lično je i urgirao kod navijača da podrže njegov izbor.

Ispostavilo se na kraju da je pogrešio, ali će ipak dobiti priliku da se ispravi.

Naime, renomirani engleski Telegraf tvrdi da će ser Aleks Ferguson još jednom imati veoma važnu ulogu u odabiru novog menadžera, naslednika klupe koju je Fergi grejao punih 26 godina.

Pomenuti izvor javlja da će se rukovodstvo kluba sa Old Traforda konsultovati sa Fergijem u vezi sa pronalaženjem odgovarajućeg rešenja i adekvatne zamene, bez obzira na prvobitnu grešku u odabiru.


Naravno, Ferguson je ikona Junajteda, jedan pogrešan potez zasigurno neće uticati na njegovu reputaciju i uvaženost njegovog mišljenja na Old Trafordu.

Izbor je Junajtedu sužen, Klop ne želi da napusti Dortmund, Gvardiola i Murinjo su obojica (od skora) zauzeti, te je u prvi plan iskočio Luj Van Gal.

Fergi će dati svoj sud o iskusnom selektoru Holandije, a Telegraf ističe da će se razmotriti i sagledati eventualna mogućnost da se u klub dovede Karlo Anćeloti, što ipak deluje kao nerealna opcija, priznaćete.

Nema komentara:

Objavi komentar